Nyhetsmorgon + Stockholm

Contains affiliate links

Tack för allt stöd


Byxor // Tröja // Kappa

Idag kom jag hem från Stockholm, som jag åkte till igår, på måndagsmorgonen tillsammans med min vän Amanda. Vi åkte upp till Stockholm eftersom att jag hade fått en inbjudan från Nyhetsmorgon där jag skulle berätta min historia kring min transsexualitet. Jag var oerhört tacksam över den möjligheten och som ni vet vill jag verkligen inte bli någon som låter transsexualiteten identifiera mig, däremot vill jag vara en person som talar ut om sin historia och kan krossa fördomarna runt transsexualitet. . Ifall ni inte såg avsnittet idag, så går det att se på TV4 play. Sök på "Mathilda Högberg" på deras hemsida och där finns intervjun.

Jag och Amanda hade definitivt en fantastisk dag på måndagen när vi kom fram till Stockholm. Vi checkade in på hotellet, fixade i ordning oss för att sedan äta middag. Till middag blev det faktiskt potatismos, köttbullar och gräddsås, däremot var det så oerhört gott. Vi gick till en supermysig restaurang och ärligt talat var det den godaste maten på flera veckor, om inte månader. Efter en asmysig kväll på restaurangen valde vi att gå tillbaka till hotellet för att ta något glas vin där. Det var bara en supermysig och bra dag.

Imorse gick vi upp tidigt för att åka till Nyhetsmorgon. Personalen och programledarna var sååå snälla och trevliga. Kände mig inte alls nervös eller orolig inför att berätta min historia, de var verkligen otroligt hjälpsamma och varma.


Likes