Att Växa Upp I Fel Kropp

I love you


Jag vill börja detta inlägg med att berätta hur otroligt tacksam jag är över all kärlek jag har fått. Det betyder så sjukt mycket. Jag var lite i chock under de första 24 timmarna efter att jag kom ut. på grund av all respons jag fick. Jag hade inte i min vildaste fantasi trott att jag skulle få såhär mycket tillbaka. jag har fått så många meddelanden och kommentarer som jag aldrig trodde jag skulle få. Jag är helt varm och jag uppskattar varenda en av er.

Jag är faktiskt stolt över mig själv över att ha kommit ut. Nu kan jag äntligen berätta om vad jag tycker är viktigt och kanske kan jag hjälpa någon annan! Det är därför jag valde att göra detta, för att minska fördomarna och öka kunskapen kring transsexualitet. Tack tack tack, för att ni är här.

I det här inlägget vill jag göra för att samla ihop frågor. Jag publicerade en video på Youtube där jag berättade att jag gärna hade gjort en frågestund för att öka medvetenheten kring transsexualitet. Därför skriver jag nu för att se ifall att ni har några frågor om mig, min resa eller om att vara transsexuell som ni vill ha svar på. Jag kommer att samla ihop frågor här, på min Instagram för att sedan publicera en frågestund på Youtube.Likes