Allt Som Hänt

Contains affiliate links

So many thoughts


Skor // Byxor // Kappa // Hårspänne

Hej allihopa! Hoppas alla har haft en underbar helg, och vecka. Själv har det hänt så mycket för mig under de senaste dagarna och jag har varit lite överväldigad. Jag höll tyst om min transsexualitet i ungefär 3-4 år på mina sociala medier och jag var aldrig beredd på att jag skulle få såhär mycket kärlek tillbaka när jag väl berättade. Jag är otroligt tacksam och glad. Jag hade bara ingen aning om att jag skulle få så många erbjudanden. Däremot för varje meddelande och erbjudande jag får, blir jag endast mer motiverad över att prata ut om det och hjälpa andra, och ni är en stor anledning till det, så tack!

Idag är första dagen på flera dagar som jag endast skall gå runt utan smink, i min pyjamas och jobba i ensamhet på datorn. Jag är faktiskt väldigt glad över det. Egentligen är jag introvert och det tar mycket energi att umgås med folk. Men som sagt är jag bara tacksam över allting. Men jag kan inte ljuga och säga att jag inte också är lite tacksam över att jag får den här dagen ensam haha.

Jag undrar också vad ni skulle vilja se på min blogg/Instagram? Ni an ju absolut titta in på min Instagram och säga avd ni tycker och tänker. mathildahogbergs heter jag där. Skriv gärna här eller på min Instagram vad ni hade velat ha för content. Vill ni ha outfitbilder, resebilder eller bara om mitt liv. Hade ni velat att jag talade mer om min transsexualitet etc? Kom gärna med förslag.

Bilderna är tagna från Göteborg och outfiten är taggad.


Likes