Viktigt projekt!

Godmorgon! Nu var det några dagar sedan jag publicerade ett inlägg här på bloggen, så jag var ju bara tvungen att säga hej till er haha. Hoppas allt är bra med er!

Idag kommer jag faktiskt med några viktiga nyheter. Jag har under en tid arbetat med ett extremt viktigt projekt som jag är otroligt stolt över! Projektet som jag har arbetat med är en facebookgrupp för transpersoner, det inluderar inckebinära, transsexuella, intersex, genderfluid och mycket mer. Gruppen heter "Pink & Blues" och det är en grupp där personer under parablybegreppet "Transperson" kan få prata om allt mellan himmel och jord. Allt från sjukvård, tips att komma ut till recept och shopping. Det är en grupp som skall finnas som en fristad för personer som vill kunna prata med personer i liknande situationer. Jag hoppas att den här gruppen kommer att kunna vara en plats där du får vara dig själv, en plats utan fördomar. Jag själv känner att en sådan här grupp har varit välbehövlig under en lång tid. När jag som 15 åring insåg att jag var transexuell hade jag knappt någon att vända mig till mer än min familj och psykolog. Det fanns inga forum, grupper eller privatpersoner i samma situation som mig, som jag kunde prata med.

Ifall du är en transperson och känner att du hade velat bli medlem är det endast att skicka en förfråga. Det går absolut bra att vara anonym, däremot får du gärna berätta varför isåfall i din förfråga. Klicka här!

Jag hade uppskattat ifall ni som läser detta hade kunnat dela eller skicka budskapet vidare eftersom det är vitkigare än ni tror att ha en fristad där transpersoner kan vara.

Pink & Blues

Gillar