Planning Another Paris Trip

Best city in the world

Det är officiellt! Jag ska tillbaka till min favoritstad. 6:e gången nu och jag är så taggad! Paris är verkligen min favoritstad och det var ett år sedan jag var där. Denna gång blir det däremot en liten skillnad från de flesta resor jag är på. Denna gång ska jag åka med min syster! Detta blir första resan som jag någonsin åker tillsammans med min storasyster, bara jag och hon. Jag är otroligt exalterad. Jag tror att det kommer att bli hur roligt som helst! Jag kan knappt bärga mig!

Paris, vi ses 31:e Oktober!

//

It's official! I'm going back to my favorite city. 6th time now and I am so excited! Paris is really my favorite city and it was a year since I was there. This time, on the other hand, it will be a small difference from most of the trips I am on. This time I'll go with my sister! This will be the first trip I ever go with my big sister, just me and her. I am incredibly excited. I think it will be so much fun! I can hardly wait!

Paris, see you October 31st!


#bestofnouw 

  • Travel

Likes

Comments

Anngelic
Anngelic,
Jag har fortfarande inte tagit mig till Paris en enda gång... låg med på årets bucketlist, men det får ligga kvar tills nästa år tror jag. Kanske till våren 😊 Vilken årstid tycker du är bäst att besöka Paris?
//Ann
nouw.com/anngelic
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Du får försöka ta det nästa år!! Åhh gud, alltså Sommaren eller våren är ju ändå bäst. Det är ju såklart högsäsong då, men det är så mysigt att fika i vårvärmen <3
nouw.com/mathildahogbergs
Lycklig
Lycklig,
Har aldrig varit i Paris. Ser fint ut <3
nouw.com/lycklig