Göteborg

Contains affiliate links

A day in my city


// Skor (Liknande) // Byxor // Tröja // Jacka // Hårspänne //

Efter att jag kom ut som transsexuell har jag ärligt talat varit lite rädd för att gå ut. Världen är full av människor som vill en illa och trots all kärlek jag fått var jag lite tveksam över att gå ut när tidningarna var nya.

Däremot var jag i stan igår. Jag skulle faktiskt in på Lofvingklinik i Göteborg för att fylla min grop i hakan. Det var faktiskt första gången jag någonsin gjort något med mitt ansikte. Eftersom jag alltid har känt att mi haka är väldigt manlig, bestämde jag mig nu för att fixa den lite, för att känna mig lite extra feminin. Jag blev väldigt nöjd, trots att det är lite svullet just nu, och jag är så nöjd över hur kliniken hanterade allting.

Jag var även och tog lite bilder tillsammans med Christian eftersom att jag kände mig så nöjd med min outfit haha. Jag har länkat alla klädesplagg ifall ni skulle vilja kolla in dem.

Efter det åkte vi faktiskt hem igen och drack kaffe innan jag skulle vara med på Efter Fem på TV4. Det var sjukt nervöst alltså, jag skakade haha. Jag har aldrig gjort något live, alltså en intervju så det var något nytt haha. Ifall ni inte sett det går det att söka på Mathilda Högberg på Tv4, Efter fem. <3


#bestofnouw #nouwoutfit

Likes

Comments

juliafalten
juliafalten,
Du är en levande dröm, wow🤤😍
nouw.com/juliafalten
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Men guud, dudå!! <3
nouw.com/mathildahogbergs
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så sjukt fin outfit 😍😍😍😍
nouw.com/oliwiamichalak