Fave Destination

Go Where You Wanna Go

Nu är det helg! Det känns ju alldeles underbart, eller hur? Ibland känns det som att det enda man gör är att längta till helgen. Jag älskar mitt jobb, det gör jag verkligen. Men inget vinner över att endast chilla framför en netflixfilm med en chipspåse haha.

Jag ser så framemot att resa igen, jag saknar det verkligen. I somras bestämde Christian och jag att vi endast skulle resa runt i Skandinavien efter att vi varit i Kroatien. Det blev Danmark och Norge då. Sedan dess har vi inte rest och det är ovanligt lång tid för att vara vi. Vi har däremot pratat om att åka till Vietnam i vinter och det är något jag hoppas på ska bli av. Kanske Maldiverna. Det är min favoritplats på jorden, synd bara att det är så otroligt dyrt haha.

Vad är er favoritdestination?

//

Now it's the weekend! It feels wonderful, doesn't it? Sometimes it feels like the only thing you do is to look forward to the weekend. I love my job, I really do. But nothing wins over just chilling in front of a Netflix movie with a bag of chips haha. I look forward to traveling again, I really miss it. This summer Christian and I decided that we would only travel around Scandinavia after Croatia. We went to Denmark and Norway. Since then we haven't traveled and it's an unusually long time for us . We have, on the other hand, talked about going to Vietnam this winter and that's something I hope for. Maybe the Maldives. It's my favorite place on earth, too bad it's so incredibly expensive haha.

What is your favorite destination?


  • Travel

Likes

Comments

Aliciasmood
Aliciasmood,
Vilka bilder!! 😍
nouw.com/aliciasmood
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Tack snälla du!! ❤️
nouw.com/mathildahogbergs
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Wow vilka bilder. Jag ska till Vietnam i november och har en känsla av att det kan komma att bli en favoritdestination. Maldiverna verkar också helt magiskt, lyllos som varit där.
nouw.com/jossustravelpics
Emma Engström
IP: 82.99.3.229