Can't Wait For Our vacayHej allihopa! Jag är så otroligt trött på allt regn, mörker och blåst. Jag har inte sett solen på dagar och jag känner mer för varje dag som går att jag behöver att komma bort. Jag behöver sol, bad och värme. Därför jag kände att jag behövde dela med mig av några äldre bilder från olika resor. Jag kan inte längta mer än vad jag gör att åka till Mallorca. Det är typ det enda jag tänker på om jag ska vara helt ärlig. Christian och jag har preliminärt bestämt att åka till Mallorca i slutet av Maj. Däremot är ingenting skrivet i sten eller bokat, men jag hoppas verkligen. Hade behövt att åka bort. Har ni planerat in några speciella resor, vart?

Idag var jag däremot i stan och tog en kaffe med en vän. La upp någon story därifrån på min Instagram. Jag försöker alltid att publicera stories varje dag, heter Mathildahogbergs där med.

//

Hello everyone! I am so incredibly tired of all the rain, darkness and wind. I haven't seen the sun in days and I feel more for every day that goes that I need to get away. I need sun, swimming and heat. That's why I felt I had to share some older pictures from different trips. I can't wait any longer than I do to go to Mallorca. It's probably the only thing I think about if I'm to be completely honest. Christian and I have tentatively decided to go to Mallorca at the end of May. However, nothing is written in stone or booked, but I really hope. Need to go away. Have you planned any special trips, where?

Today, however, I was in the city, having coffee with a friend. Posted some story from there on my Instagram. I always try to publish stories every day, I'm Mathildahogbergs there as well.


Likes

Comments

jenniferliindqvist
Linn,
Skönt att få komma bort hoppas det blir av! 😃

Personligen ska jag till Tyskland i Vår och nog någonstans i sommar!
nouw.com/sarahlinnsliv
matildakz
matildakz,
Så drömmigt! Vill såå iväg helst igår liksom, vädret är verkligen deprimerande.
nouw.com/matildakz
Lycklig
Lycklig,
Vi åker till Spanien (Alicante) i juli! Längtar oxå efter sol o bad 😍
nouw.com/lycklig
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jaaa, I need vacay jag med 😟 Grått grått och GRÅTT här i Sverige.
nouw.com/johannagrahn
corneliaeri
corneliaeri,
Så fina bilder! Jag ska till Spanien med tre kompisar i mitten av maj, bara några dagar men ändåååå ska bli så skönt!!
nouw.com/corneliaeri
linndossing
linndossing,
Åh behöver verkligen vacay här också!!! Så grått och tråkigt ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
ineees
ineees,
Vilka underbara bilder och vad härligt att komma iväg<3
nouw.com/ineees
Anngelic
Anngelic,
Än så länge så har vi bokat Edinburgh, Paris och Cypern, men vi funderar på att hinna med Tallinn också innan sommaren 😊
En fråga, säg till om det är känsligt, pigmentföränringarna som du har på kroppen, är det vitiligo?
//Ann
nouw.com/anngelic
mollyrodin
mollyrodin,
men jag dööör vilka underbara bilder! Hade verkligen behövt komma iväg 😟
nouw.com/mollyrodin