Att Växa Upp I Fel Kropp

I love you


Jag vill börja detta inlägg med att berätta hur otroligt tacksam jag är över all kärlek jag har fått. Det betyder så sjukt mycket. Jag var lite i chock under de första 24 timmarna efter att jag kom ut. på grund av all respons jag fick. Jag hade inte i min vildaste fantasi trott att jag skulle få såhär mycket tillbaka. jag har fått så många meddelanden och kommentarer som jag aldrig trodde jag skulle få. Jag är helt varm och jag uppskattar varenda en av er.

Jag är faktiskt stolt över mig själv över att ha kommit ut. Nu kan jag äntligen berätta om vad jag tycker är viktigt och kanske kan jag hjälpa någon annan! Det är därför jag valde att göra detta, för att minska fördomarna och öka kunskapen kring transsexualitet. Tack tack tack, för att ni är här.

I det här inlägget vill jag göra för att samla ihop frågor. Jag publicerade en video på Youtube där jag berättade att jag gärna hade gjort en frågestund för att öka medvetenheten kring transsexualitet. Därför skriver jag nu för att se ifall att ni har några frågor om mig, min resa eller om att vara transsexuell som ni vill ha svar på. Jag kommer att samla ihop frågor här, på min Instagram för att sedan publicera en frågestund på Youtube.Likes

Comments

Desiree
,
Hittade dig via Aftonbladet och blev nyfiken på dig. Tycker du är så modig och tror du är en stor hjälp för andra!

min fråga: gör man ett könsbyte när man är transexuell eller är det enbart hur man identifierar sig? Gör vissa transexuella ett könsbyte och andra inte?

min son på 7 år blev oxå nyfiken och ville veta mer. Har du ett "tjejrum" undrade han och hur såg du ut när du va en kille? Älskar barns öppenhet och raka funderingar. Så viktigt att bryta normer redan i tidig ålder och visa på vilka möjligheter som finns i livet.
Johannagrahn
Johannagrahn,
Heja dig 👏👏👏👏👏❤
nouw.com/johannagrahn
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Jag är fortfarande imponerad av hur mogen du är, du kan säkert hjälpa många med att förstå saker! Att våga mer 😊
Kan inte du berätta hur allting gick till? ❤
nouw.com/oliwiamichalak
AmandaDenice
AmandaDenice,
Så sjukt starkt av dig! Heja dig! 🤘🤘❤️
nouw.com/amandadenice
Emiliehelle.com,
Jeg er nysgjerrig på hvordan du og kjæresten din møttes? Visste han om dette fra start eller var det noe du fortalte senere?😄 Hvordan kom du frem til Mathilda? Du er rå❤️
emiliehelle.com
amandassofi
amandassofi,
Heja dig, att stå upp för sig själv är så otroligt viktigt!!
nouw.com/amandassofi